Over ons

AcquiMedia is gevestigd in een modern kantoorpand in het ‘Amstelwijck Bos’, een duurzame omgeving, fijn om in te werken en klanten te ontvangen. Een prachtige locatie voor een sterke, moderne uitgeverij voor een aantal specifieke vakgroepen. De multimediale benadering van de vakspecialisten in de gebieden WATERBEHEER – PROCESBESTURING – BEHEER EN ONDERHOUD INFRA – PROFESSIONELE JACHTBOUW, VASTGOED en GEZONDHEIDSZORG worden crossmediaal bereikt met print, online en andere kanalen.

Onze redactionele professionals werken al jaren in deze branches en kennen de juiste mensen, vergaren de beste informatie en begrijpen wat de doelgroepen willen weten.

Partijen die geïnteresseerd zijn in de DMU’s of beïnvloeders in de bovengenoemde branches zijn in veel gevallen onze partner of zijn adverteerder op productniveau, maar zeker ook actief op of belangstellend in de arbeidsmarkt.

Onze uitgeverij bestaat uit (hoofd)redacteuren, journalisten, freelancers, fotografen, bladmanagers, vormgevers, back office medewerkers en een marketing afdeling.

Uw primaire contactpersonen zijn:

Henk van der Brugge – uitgever

De carrière van Henk loopt van commerciële afdelingen in het krantenbedrijf(Dagbladunie)en uitgeverijen van magazines (VNU Business) naar een participatie in een bladenuitgeverij. In 2005 is hij AcquiMedia gestart en geeft hij sindsdien hoogwaardige vakbladen uit, die inmiddels on- en offline platformen zijn geworden. Zijn vrije tijd vult hij met gezin, tennissen en hij is een zeer enthousiaste zeiler met een 43 footer Wauquiez.

Wim Boer – manager platform FMT Gezondheidszorg

Wim is begonnen als reisorganisator en heeft ook de marketing van deze partijen geleid. Daarna is hij in de vakbladenmarkt gestapt eerst het CAD Magazine, info over autocad gebruik, toen eindverantwoordelijk van OTAR en nu eindverantwoordelijk voor het platform van FMT Gezondheidszorg. Wim is een zeer verdienstelijk tennisser en is in de weekenden graag in zijn stacaravan aan de Ouddorpse kust.

Thila Mos – manager platformen Vastgoed en Jachtbouw Nederland

Thila heeft graag contact met mensen. Bij het zeilend zeeschip de Eendracht werkte ze als kwartiermeester en bij KLM als stewardess. Na verschillende ‘nautische’ commerciële functies zwaait ze nu al jaren de scepter over het vakblad Jachtbouw Nederland en sinds 2019 ook over het platform Vastgoed. Thuis ‘managed’ zij twee sportieve hard groeiende pubers. Haar sportieve passie vindt zij in het zeezeilen, hockey en golf.

Henno Ploeg – manager platformen Waterforum, Process Control en OTAR

Na zijn afgeronde studie Strategic Management is Henno’s carrière gestart bij AcquiMedia. Na een geslaagde abonnementen marketing actie voor Jachtbouw Nederland kreeg Henno de supervisie over het platform Process Control. Sinds een paar jaar voert hij ook succesvol de regie over Waterforum en sinds kort ook over OTAR. Jarenlang is hij topkorfballer geweest in de hoogste klassen van het Nederlandse korfbal en na gestopt te zijn geeft hij nu training aan een topploeg.

Fabiënne Leenart – back office

Na haar opleiding management en HR is Fabiënne gaan werken bij John de Mol Producties en Veronica Uitgeverij. Bij  Springer Groep is zij de back office vorm gaan geven en dat doet zij nu ook voor alle bladen van AcquiMedia. Naast het gezin met man en twee dochters is zij ook actrice en kan je haar zien acteren in diverse toneel- en filmproducties en commercials.

Willem Hüfken – mediastrateeg

Willem is de senior in huis en heeft enorme ervaring opgebouwd in de kennis over de kracht van media. Zijn loopbaan loopt van media-adviseur tot directeur advertentiebedrijf Dagbladunie en Regionale dagbladbedrijven tot (mede) eigenaar van een toonaangevend reclamebureau. Nu zet hij die kennis in voor relaties van de titels van AquiMedia en geeft hij hen vrijblijvend media-advies en/of hulp bij creatie van hun boodschappen(on- en offline). Zijn hobby’s spelen zich vooral af in actieve sport(golf, schaatsen, racefietsen).