Trefwoorden

Partner

Naast de diverse communicatievormen zoals commercial stories en advertenties hebben de platformen van AquiMedia ook een uniek partnerschap ontwikkeld.
Voor een fixed fee (€ 15.000,- tot € 20.000,-) is een merk of onderneming partner van alle titels van AcquiMedia.
Dat impliceert in alle bladen (mits doelgroep) advertentiemogelijkheden (4x), redactionele samenwerking(wij vragen content aan u en gebruiken dat op onze platformen, daarvoor terug ondersteuning bij nieuwsverhalen, toegang tot de nieuwsbrieven met persberichten en ongelimiteerde inzet van vacatures op de titel gebonden vacatureladders.

Bereik

Natuurlijk hebben de fysieke magazines nog steeds een belangrijke functie, maar AcquiMdia heeft lang geleden gekozen voor het creëren van platformen, dus een online en offline benadering om een zo hoog mogelijk bereik te krijgen.
Platformen impliceren bij ons de combinatie van alle communicatiekanalen zoals magazines, nieuwsbrieven, websites en social media.
Onze redacties zijn thuis in deze kanalen waarbij we scheiding hebben tussen online(is specifieke vorm van nieuws brengen) en offline redactie, waarbij de eindverantwoordelijkheid wel ligt bij de hoofdredacteuren.

Arbeidsmarkt

AquiMedia probeert zoveel mogelijk de strategie te ondersteunen van het centraal stellen van de kandidaat.
Dat kunnen mensen zijn die actief op zoek zijn naar werk, mensen die helemaal niet op zoek zijn en mensen die latent op zoek zijn.
De latent zoekenden kijken uit naar iets nieuws en daar moet je als bedrijf dus mee in aanraking komen.

Het is dus zaak onder die aandacht te komen als organisatie(naambekendheid), maar ook je onderscheid duidelijk maken, de kandidaat heeft tenslotte meerdere opties.
Niet alleen salaris, maar ook voorwaarden en de rol van de organisatie in de maatschappij spelen een steeds belangrijkere rol.

Het zijn dus nogal wat zaken die aandacht vragen. AcquiMedia adviseert hier graag in en daarbij hebben zij ook nog specifieke platformen tot uw beschikking. De